Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л99
Р78
Ростовский, В. С.
Использование вторичного сырья в общественном питании
[Текст] / В. С. Ростовский, М. А. Дорохина, О. И. Положишникова. – К. : Техника, 1988. – 95с. – 0.25.
ISBN 5-335-00052-Х
ББК Л99
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
3
3
Теми документа
Каталог книг/Г/громадське харчування
Каталог книг/К/кулінарія
Каталог книг/К/кулінарна обробка продуктів
Каталог книг/С/сировина
Каталог книг/Т/технологія крохмалю
Каталог книг/Т/технологія громадського харчування
Статистика використання: Видач: 12
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'