Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л99
М21
Малявко, А. А.
Технология приготовления холодных блюд,закусок,мучных и кондитерских изделий
[Текст] : Альбом / А. А. Малявко. – К. : Выща шк., 1990. – 207с. : ил. – 6.00.
ISBN 5-11-001812-Х
ББК Л99
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
1
1
Теми документа
Каталог книг/Г/громадське харчування
Каталог книг/К/кулінарія
Каталог книг/Р/рецептури страв
Каталог книг/Х/холодні блюда і закуски
Каталог книг/Р/рецепти страв
Каталог книг/Р/рецептура
Каталог книг/Т/технологія приготування їжі
Каталог книг/Т/технологія громадського харчування
Статистика використання: Видач: 1
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'