Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л99
М21
Малявко, А. А.
Технология приготовления первых,вторых и сладких блюд
[Текст] / А. А. Малявко. – К. : Вища школа, 1987. – 183с. : илл.;табл. – 1.90.
ББК Л991+Л997
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
4
4
Теми документа
Каталог книг/Г/громадське харчування
Каталог книг/К/кулінарія
Каталог книг/Р/рецептури страв
Каталог книг/Р/рецепти страв
Каталог книг/Г/гарячі другі страви
Каталог книг/Г/гарнір
Каталог книг/С/соуси
Каталог книг/С/солодкі страви
Каталог книг/Р/рецептура
Каталог книг/Т/технологія приготування їжі
Каталог книг/Т/технологія громадського харчування
Каталог книг/Д/домашня кулінарія
Каталог книг/П/приготування окремих страв
Каталог книг/В/виготовлення страв з окремих продуктів
Каталог книг/К/куховарські книги
Каталог книг/П/перші страви
Статистика використання: Видач: 77
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'