Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л99
К26
Карсекина, В. В.
Совершенствование технологии производства продукции общественного питания
[Текст] / В. В. Карсекина, В. Х. Бердычевский, Е. В. Мельничук. – К. : Техника, 1989. – 207с. – 0.70.
ISBN 5-335-00341-3
ББК Л99
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
1
1
Читальний зал
2
2
Теми документа
Каталог книг/Г/громадське харчування
Каталог книг/К/кулінарія
Каталог книг/Н/напівфабрикати
Каталог книг/О/охолодження
Статистика використання: Видач: 4
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'