Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Головченко, В.
Дослідження науковців свідчать: екструдати, шрот і концентрати із зернобобових можна використовувати для створення нових видів харчових продуктів
[Текст] / В. Головченко
// Харчова і переробна промисловість. – 2001. – №1. – С.23-25.
ББК Л80ц
Додати до списку
Теми документа
Каталог статей/Д/дослідження харчових продуктів
Каталог статей/Х/харчові концентрати
Каталог статей/З/зернобобові
Каталог статей/Х/харчові технології
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'