Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л83
Д75
Дробот, В. И.
Справочник инженера-технолога хлебопекарного производства
[Текст] / В. И. Дробот. – К. : Урожай, 1990. – 280с. – 0.95.
ISBN 5-337-00645-2
ББК Л83
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
2
2
Читальний зал
1
1
Теми документа
Каталог книг/С/сировина
Каталог книг/Р/рецептури кулінарних виробів
Каталог книг/Т/технологія кулінарних виробів
Каталог книг/Т/технологія продуктів
Каталог книг/К/кулінарні вироби
Каталог книг/Х/хлібопекарське виробництво (хлібопечення)
Каталог книг/Х/хлібобулочні вироби
Каталог книг/Т/технологія громадського харчування
Каталог книг/Х/хлібопечення
Статистика використання: Видач: 7
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'