Електронний каталог

У9(2)424.0
Н83          Нормы времени и расценки для оплаты труда работников предприятий общественного питания за изготовление блюд,полуфабрикатов,кулинарных и кондитерских изделий [Текст] / В. А. Гусева, Н. Н. Гаркуша, А. В. Добжинская, Л. И. Ермоленко. – 4-е изд.,перераб.и доп. Код 86407.8.1.04. – 1988 : УкрНИИТОП, 1988. – 252с. – 1.50.


ББК У9(2)424.0+У9(2)424.0-64

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Науковий фонд 23 23


Теми документа


Статистика використання: Видач: 0





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'