Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л86
Л86
Лурье, И. С.
Технология кондитерского производства
[Текст] / И. С. Лурье. – М. : Агропромиздат, 1992. – 399с. – (Учебники и учеб. пособия для учащихся техникумов). – 5.65.
ISBN 5-10-001443-1
ББК Л86
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
1
1
Читальний зал
1
1
Теми документа
Каталог книг/В/властивості продукції
Каталог книг/К/кондитерські вироби
Каталог книг/К/кондитерське виробництво
Каталог книг/К/кондитерська промисловість
Статистика використання: Видач: 9
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'