Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л81
И43
Илюхин, В. В.
Физико-технические основы криоразделения пищевых продуктов
[Текст] / В. В. Илюхин. – М. : Агропромиздат, 1990. – 207c. – 2.80.
ISBN 5-10-000933-0
ББК Л81+Л813.7
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Теми документа
Каталог книг/А/апарати харчових виробництв
Каталог книг/Х/харчова промисловість
Каталог книг/Х/холодильна технологія харчових продуктів
Каталог книг/М/м'ясна промисловість
Каталог книг/Т/теплові процеси
Каталог книг/К/кріоподрібнення
Каталог книг/Т/технологія м`ясних продуктів
Каталог книг/М/м'ясне виробництво
Каталог книг/О/охолодження
Каталог книг/Т/технологія громадського харчування
Каталог книг/О/основні процеси і апарати харчових виробництв
Статистика використання: Видач: 1
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'