Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л80
Р59
Рогов, И. А.
Электрофизические методы обработки пищевых продуктов
[Текст] / И. А. Рогов. – М. : Агропромиздат, 1988. – 272с. – 4.20.
ISBN 5-10-000187
ББК Л80+Л815
Додати до списку
Теми документа
Каталог книг/Х/харчові продукти
Каталог книг/Х/харчовi виробництва
Каталог книг/Д/дослідження
Каталог книг/П/практичні розробки
Каталог книг/О/основні процеси і апарати харчових виробництв
Каталог книг/С/спеціальні методи обробки
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'