Електронний каталог

640
Ф94          Фуд-дизайн [Електронний ресурс] [Текст] = Food Design : робоча програма/Course Outline / Д. В. Федорова, Т. І. Юдіна, В. А. Гніцевич, Т. О. Марцин ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 20-41 /РП22. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 28 с.

   ос бакалавр/bachelor гз 18 Виробництво та технології/Engineering manyfacturing and construction спец. 181 Харчові технології/Food processing освіт. програми Ресторан. технології та фуд-дизайн/Restaurant Technology and food design


УДК 640.4

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Bibliometrics 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 0 Завантажень: 0





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'