Електронний каталог

640.4
Р58          Робоча програма підготовки до кваліфікаційного екзамену 2021-2022 н.р.[Електронний ресурс] [Текст] / В. А. Гніцевич, І. Ю. Антонюк, І. І. Тарасенко, А. М. Расулова ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 06-41/РП22. – Київ : ДТЕУ, 2022.

   ос бакалавр галузь знань 18 Виробництво та технології спец. 181 Харчові технології; спеціалізація Ресторан. технології


УДК 640.432:641.5

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Bibliometrics 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 0 Завантажень: 0





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'