Електронний каталог

543
П19          Пасальський, Б. К.
    Хімія смаку, запаху, кольору [Електронний ресурс] [Текст] = Chemistry of sent, Taste,Color : програма/ Course Summary / Б. К. Пасальський, Н. Ю. Чикун ; каф. товарознавства, упр.безпечністю та якістю. – 20-31/П20. – Київ : КНТЕУ, 2021.

   освітній ступінь «бакалавр» галузь знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальність 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»


УДК 543

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Bibliometrics 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 0 Завантажень: 0





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'