Електронний каталог

640.4
Г56          Гніцевич, В. А.
    Технології ресторанної продукції [Електронний ресурс] [Текст] : метод. рек. до виконання курсової роботи / В. А. Гніцевич, Т. І. Юдіна ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – ПП 07-41/20. – Київ : КНТЕУ, 2020.

   ос бакалавр галузь знань 18 Виробництво та технології спец. 181 Харчові технології; спеціалізація Технологія і організація ресторан.бізнесу


УДК 640.432:641.5

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Bibliometrics 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 0 Завантажень: 0





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'