Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
664
В14
Вакшуль, З. В.
Розробка методики визначення вітаміну С для експертизи якості желейних виробів [Текст]
[Текст] : автореферат дис...канд.техн.наук / Вакшуль З. В. – Харків : ХДУХТ, 2021. – 23 с.
УДК 664.38-021.4:664.856
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Теми документа
Каталог книг/Х/харчові продукти
Каталог статей/Х/харчові білки
Каталог книг/Ж/желатин
Каталог книг/Ф/фруктові консерви
Каталог книг/К/консерви
Каталог статей/П/протеїни
УДК/---- ОСНОВНА ТАБЛИЦЯ/6 ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА/66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість і споріднені галузі/664 Харчова промисловість загалом. Виробництво і консервування харчових продуктів/664.3 Харчові масла та жири. Маргарин. Протеїнвмісні харчові продукти/664.38 Протеїнові харчові продукти. Харчові білки. Желатин
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'