Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Хлібний та кондитерський бізнес
[Текст]. № 4. – Київ : " Біопром", 2021. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Мокряков, А.
Обзор рынка "здоровых" хлебобулочных изделий [Текст] / А. Мокряков // Хлібний та кондитерський бізнес. – Київ : " Біопром", 2021. – № 4. – С. 14-18.
Пилипенко, А.
Промышленное производство хлеба на традиционной и заварной КМКЗ [Текст] / А. Пилипенко, И. Коваленко, В. Царинний // Хлібний та кондитерський бізнес. – Київ : " Біопром", 2021. – № 4. – С. 34-35.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'