Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
М'ясний бізнес
[Текст]. № 6. – Київ : "Біопром", 2021. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Вербицький, С. Б.
Іберо-американські особливості технології сирокопчених і сиров'ялених ковбас [Текст] / С. Б. Вербицький // М'ясний бізнес. – Київ : "Біопром", 2021. – № 6. – C. 42-45.
Мостова, І.
Ринок м'яса птиці [Текст] / І. Мостова // М'ясний бізнес. – Київ : "Біопром", 2021. – № 6. – С. 16-17.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'