Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Хлібний та кондитерський бізнес
[Текст]. № 2. – Київ : " Біопром", 2021. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Свіжа випічка - немає нічого простішого [Текст] // Хлібний та кондитерський бізнес. – Київ : " Біопром", 2021. – № 2. – С. 28-29.
Пилипенко, А.
Применение ротационных печей, работающих на природном газе, для выпечки мучных кондитерских изделий [Текст] / А. Пилипенко, И. Серый // Хлібний та кондитерський бізнес. – Київ : " Біопром", 2021. – № 2. – С. 36-39.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'