Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
М'ясний бізнес
[Текст]. № 5. – Київ : "Біопром", 2021. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
З морозильної камери - прямо в духовку! Нові технології приготування м'яса [Текст] // М'ясний бізнес. – Київ : "Біопром", 2021. – № 5. – C. 40-41.
Інноваційні технології та послуги для обробки харчової продукції [Текст] // М'ясний бізнес. – Київ : "Біопром", 2021. – № 5. – С. 44-45.
Ринок охолодженого м'яса та напівфабрикатів [Текст] // М'ясний бізнес. – Київ : "Біопром", 2021. – № 5. – С. 24.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'