О-92 |
Охріменко, А. Г. Готельна справа [Електронний ресурс] [Текст] = Hotel Business : робоча програма/Course Outline / А. Г. Охріменко, Т. М. Ткачук ; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – 01а-44/РП 20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
ОС "бакалавр"/bachelor, галузі знань 24 "Сфера обслуговування"/Sphere of service, 07 "Управління та адміністрування"/Management and Administration,18 Виробництво та технології/Production and Technology; спеціальності 241 "Готельно - ресторанна справа"/Hotel and Restaurant Business, 242 "Туризм"/Tourism, 073 "Менеджмент"/Management,181 Харчові технології/Food Technology; спеціалізації " Готельний і ресторанний менеджмент"/Hotel and Restaurant Business, "Туристичний менеджмент"/Tourist Management, Готельно-ресторанна справа/Hotel and Restaurant Business, Міжнародний туризм/International Tourism, Економіка і організація туризму/Economics and Tourism Organization, Технологія та організація ресторанного бізнесу/ Technology and Restaurant Business
|