Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Хлебный и кондитерский бизнес/ Хлебный бизнес
[Текст]. № 1. – Київ, 2020. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Тенденции в мировой кондитерской промышленности [Текст] // Хлебный и кондитерский бизнес/ Хлебный бизнес. – Київ, 2020. – № 1. – С. 32.
Дорохович, А. М.
Традиційні та нового покоління цукри та цукрозамінники доцільність їх використання при виробництві кондитерських виробів [Текст] / А. М. Дорохович, В. В. Дорохович // Хлебный и кондитерский бизнес/ Хлебный бизнес. – Київ, 2020. – № 1. – С. 28-31.
Мокряков, А.
Обзор рынка пшеничного хлеба и булок Украины [Текст] / А. Мокряков // Хлебный и кондитерский бизнес/ Хлебный бизнес. – Київ, 2020. – № 1. – С. 18-22.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'