Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Наукові праці Національного університету харчових технологій
[Текст]. № 4. – Київ : "НУХТ", 2019. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Костенко, Є. Є.
Дослідження властивостей ягід журавлини [Текст] / Є. Є. Костенко, М. В. Мілюкін, О.М. та ін. Бутенко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – Київ : "НУХТ", 2019. – № 4. – С. 174-187.
Українець, О. О.
Оцінка ризиків мармеладних виробів [Текст] / О. О. Українець, Н. М. Грегірчак // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – Київ : "НУХТ", 2019. – № 4. – С. 200-206.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 1
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'