Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Наукові праці Національного університету харчових технологій
[Текст]. № 3. – Київ : "НУХТ", 2019. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Волощук, Г. І.
Дослідження впливу порошку топінамбура на вміст цукрів у хлібі житньому заварному [Текст] / Г. І. Волощук, А. О. Ярковий, Б. М. Полуцька // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – Київ : "НУХТ", 2019. – № 3. – С. 253-263.
Мількевич, В. М.
Зменшення втрат цукрози при зберіганні цукрових буряків [Текст] / В. М. Мількевич // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – Київ : "НУХТ", 2019. – № 3. – С. 206-214.
Чорна, Т. М.
Маркетингові дослідження попиту молока питного та його якості [Текст] / Т. М. Чорна, А. І. Чорна // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – Київ : "НУХТ", 2019. – № 3. – С. 223-233.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 1
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'