Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Мясной бизнес
[Текст]. № 1. – Київ, 2020. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Применение нитратной соли в технологии мясных продуктов [Текст] // Мясной бизнес. – Київ, 2020. – № 1. – C. 32-33.
Вербицький, С. Б.
Оцінювання якості м'ясних продуктів за методом профільного аналізу структури [Текст] / С. Б. Вербицький // Мясной бизнес. – Київ, 2020. – № 1. – С. 35-39.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'