Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Управління якістю
[Текст]. № 1. – Київ, 2020. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Касянчук, В.
Немолочні жири у молоці та молочних продуктах: маркування та методи автентифікації [Текст] / В. Касянчук, О. Бергілевич, П. Шубін // Управління якістю. – Київ, 2020. – : № 1. – С. 21-25.
Шабельнік, М.
Ощадливе виробництво на харчовому виробництві: приклади оптимізації та економічний ефект [Текст] / М. Шабельнік // Управління якістю. – Київ, 2020. – : № 1. – С. 44-52.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 1
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'