Електронний каталог

К78          Кравченко, М. Ф.
    Методичні рекомендації до виконання випускних кваліфікаційних проектів [Електронний ресурс] [Текст] / М. Ф. Кравченко, Т. І. Юдіна, О. П. Вітряк ; каф. технології і організації ресторан. госп-ва. – 05-41_19. – Київ : КНТЕУ, 2019.

   ОС «магістр»; галузь знань 18 «Виробництво та технології»; спеціальність 181 «Харчові технології»; спеціалізація "Крафтові технологіїі".


УДК 641]:640.432

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Bibliometrics 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 0 Завантажень: 1





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'