Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
02717
Рестораторъ
[Текст]. № 11. – Київ, 2019. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Гершон, О.
Пир горой: организация банкета в ресторане [Текст] / О. Гершон // Рестораторъ. – Київ, 2019. – № 11. – С. 38-41.
Даштоян, Т.
Организация и контроль эффективной работы маркетинг-команды [Текст] / Т. Даштоян // Рестораторъ. – Київ, 2019. – № 11. – С. 34-37.
Иваненко, А.
Психолог в команде [Текст] / А. Иваненко // Рестораторъ. – Київ, 2019. – № 11. – С. 56-57.
Мусатов, А.
Учимся общаться с командой: собрание сметы [Текст] / А. Мусатов // Рестораторъ. – Київ, 2019. – № 11. – С. 52-54.
Николайчук, Ж.
Украинское вино: истина где-то рядом [Текст] / Ж. Николайчук // Рестораторъ. – Київ, 2019. – № 11. – С. 66-67.
Полковников, А.
Финансовый менеджмент: как оценить ресторан [Текст] / А. Полковников // Рестораторъ. – Київ, 2019. – № 11. – С. 50-51.
Черветти, М.
Пиццерия: особенности управления форматом [Текст] / М. Черветти // Рестораторъ. – Київ, 2019. – № 11. – С. 22-31.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 1
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'