Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Управління якістю
[Текст]. № 10. – Київ, 2019. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Веремеєнко, В.
Не вводити в оману споживача: наскільки новими є вимиги до маркування харчових продуктів? [Текст] / В. Веремеєнко // Управління якістю. – Київ, 2019. – № 10. – С. 20-27.
Годнєв, Є.
Внутрішній аудит у форматі наради: нестандартний підхід для малих підприємств [Текст] / Є. Годнєв // Управління якістю. – Київ, 2019. – № 10. – С. 38-45.
Дубовик, В.
Забезпечення успішності середнього виробничого підприємства шляхом створення сучасної системи управління [Текст] / В. Дубовик // Управління якістю. – Київ, 2019. – № 10. – С. 46-51.
Литвиненко, Т.
Вхідний контроль непродовольчої сировини: налаштування системи [Текст] / Т. Литвиненко // Управління якістю. – Київ, 2019. – № 10. – С. 28-32.
Цопа, В.
Управління потоком створення цінності у виробничих системах менедженту: практичні рекомендації [Текст] / В. Цопа // Управління якістю. – Київ, 2019. – № 10. – C. 52-61.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 1
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'