Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Хлебный и кондитерский бизнес/ Хлебный бизнес
[Текст]. № 5 (68). – Київ, 2019. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Мокряков, А.
Обзор рынка пшеничного хлеба и булок в Украине [Текст] / А. Мокряков // Хлебный и кондитерский бизнес/ Хлебный бизнес. – Київ, 2019. – № 5 (68). – С. 18-21.
Оболкына, В.
Фактори, що впливають на строки придатності до споживання кондитерських виробів [Текст] / В. Оболкына, Н. В. Олексієнко, І.О. та ін. Крапівницька // Хлебный и кондитерский бизнес/ Хлебный бизнес. – Київ, 2019. – № 5 (68). – С. 27-30.
Танаскова, Н.
Актуальні проблеми пекарів у літній період [Текст] / Н. Танаскова // Хлебный и кондитерский бизнес/ Хлебный бизнес. – Київ, 2019. – № 5 (68). – С. 24-25.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 1
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'