Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Управління якістю
[Текст]. № 6. – Київ, 2019. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Чи потрібен експлуатаційний дозвіли кондитерському підприємству, яке планує викорустовувати інгредієнт товарного походження? [Текст] // Управління якістю. – Київ, 2019. – № 6. – С. 54-57.
Бартош, С.
Автомобільні перевезення харчових продуктів: актуальний перелік документів та рекомендації для учасників [Текст] / С. Бартош // Управління якістю. – Київ, 2019. – № 6. – С. 58-63.
Лисенко, О.
Фальсифікація продовольчих товарів: види, передумови та особливості у вітчизняних реаліях [Текст] / О. Лисенко // Управління якістю. – Київ, 2019. – № 6. – С. 64-73.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 2
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'