Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Товари і ринки
[Текст]. № 4. – Київ : КНТЕУ, 2018. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Антюшко, Д.
Аудит пест-менеджменту в системі управління безпечністю [Текст] / Д. Антюшко, Ю. Павлюченко // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – № 4. – С. 57-64.
Власенко, І.
Виробництво продуктів спеціального призначення для хворих на цукровий діабет [Текст] / І. Власенко, В. Власенко // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – № 4. – С. 47-56.
Глушкова, Т.
Світовий ринок телевізійної техніки [Текст] / Т. Глушкова, Л. Андрієвська, Н. Марчук // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – № 4. – С. 7-19.
Гнщевич, В.
Технологія напівфабрикату на основі низьколактозної молочної сироватки та м'якоті гарбуза [Текст] / В. Гнщевич, Т. Юдіна, Ю. Гончар // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – № 4. – С. 105-114.
Жалдак, М.
Оптимізація показників якості натуральних шкір і параметрів їх дублення з використанням монтморилоніту [Текст] / М. Жалдак, О. Мокроусова, Н. Мережко // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – № 4. – С. 75-84.
Кравченко, М.
Властивості поверхні цукрових паст [Текст] / М. Кравченко, С. Шаповал, Л. Рибчук // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – № 4. – С. 124-131.
Краєвська, С.
Формування вітчизняного ринку безглютенових харчових продуктів [Текст] / С. Краєвська, Н. Стеценко // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – № 4. – С. 36-46.
Медведєва, А.
Технологія безглютенових булочних виробів [Текст] / А. Медведєва // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – № 4. – С. 115-123.
Міняйло, О.
Молокопродуктовий підкомплес України: тенденції розвитку [Текст] / О. Міняйло, В. Міняйло, Я. Лінецька // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – № 4. – С. 20-35.
Осика, В.
Оптичні властивості нових видів пакувального паперу [Текст] / В. Осика, К. Мостика, В. Комаха // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – № 4. – С.65-74.
Притульська, Н.
Фізіологічна ефективність продуктів для ентерального харчування [Текст] / Н. Притульська, Ю. Мотузко, С. Асланян // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – № 4. – С.
Сидоренко, О.
Креветка Palaemon adspersus: раціональні напрями переробки [Текст] / О. Сидоренко, О. Петрова, А. Іванюта // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – № 4. – С. 94-104.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 3
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'