Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
02717
Рестораторъ
[Текст]. № 3. – Київ, 2019. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Азбука международных ресторанных брендов [Текст] // Рестораторъ. – Київ, 2019. – № 3. – С. 14-17.
Кондитерские тренды и эолотые правила [Текст] // Рестораторъ. – Київ, 2019. – № 3. – С. 44-47.
Банько, М.
Региональная украинская кухня как способ разнообразить меню [Текст] / М. Банько // Рестораторъ. – Київ, 2019. – № 3. – С. 48-52.
Белецкий, А.
Какие технологии нужны кафе и ресторанам? [Текст] / А. Белецкий // Рестораторъ. – Київ, 2019. – № 3. – С. 24-26.
Ковригина, Н.
Как придумать хорошее название для ресторана: технологическая карта [Текст] / Н. Ковригина // Рестораторъ. – Київ, 2019. – № 3. – С. 18-23.
Литвиненко, О.
Как ресторану оценить сервис? [Текст] / О. Литвиненко // Рестораторъ. – Київ, 2019. – № 3. – С. 38-40.
Мусатов, А.
Обязанности руководителей ресторана [Текст] / А. Мусатов // Рестораторъ. – Київ, 2019. – № 3. – С. 27-30.
Пластун, Е.
Робота официанта с меню [Текст] / Е. Пластун // Рестораторъ. – Київ, 2019. – № 3. – С. 36-37.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 1
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'