Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Управління якістю
[Текст]. № 3. – Київ, 2019. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Годнєв, Є.
Процесний підхід VS співробітник компанії [Текст] / Є. Годнєв // Управління якістю. – Київ, 2019. – № 3. – С. 54-63.
Пухальська, Н.
Перевірки операторів ринку харчових продукетів: нові правила, які слід знати кожному [Текст] / Н. Пухальська // Управління якістю. – Київ, 2019. – № 3. – С. 28-33.
Рудницький, В.
Внутрішні аудити у системах управління якістю і харчовою безпечністю: практичні аспекти реалізації ризик-орієнтованого підходу [Текст] / В. Рудницький // Управління якістю. – Київ, 2019. – № 3. – С. 34-40.
Цопа, В.
Бенчмаркінг у системах менеджменту: оцінювання бізне-процесів підприємства за стандартом ISO 17258:2015 [Текст] / В. Цопа // Управління якістю. – Київ, 2019. – № 3. – С. 64-74.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'