Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л99
П68
Простакова, Т. М.
Технология приготовления пищи
[Текст] / Т. М. Простакова. – Ростов на/Д,М. : АСТ;Феникс, 1999. – 352с. – (Учебный курс). – 14,88;8.00.
ISBN 5-222-00796-0
ББК Л99
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
23
23
Читальний зал
3
3
Теми документа
Каталог книг/Г/громадське харчування
Каталог книг/К/кулінарія
Каталог книг/К/кулінарна обробка продуктів
Каталог книг/Д/дієтичне харчування
Каталог книг/Д/дієтичні блюда
Каталог книг/Д/дитяче харчування
Каталог книг/Д/дієтологія
Каталог книг/Д/дієтичні продукти
Каталог книг/Т/технологія приготування їжі
Каталог книг/Т/технологія громадського харчування
Статистика використання: Видач: 12
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'