Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
02717
Рестораторъ
[Текст]. № 1-2. – Київ, 2019. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Почерк шеф-повара [Текст] // Рестораторъ. – Київ, 2019. – № 1-2. – С. 20-23.
Топ - 6 коктейльных трендов 2019 [Текст] // Рестораторъ. – Київ, 2019. – № 1-2. – С. 60-62.
Трюки, которые помогут создать продающее меню [Текст] // Рестораторъ. – Київ, 2019. – № 1-2. – С. 24-26.
Лазарев, С.
Мобильные бары для коктейльного кейтеринга [Текст] / С. Лазарев // Рестораторъ. – Київ, 2019. – № 1-2. – С. 66-68.
Литвиненко, О.
Семь принципов работы в радость [Текст] / О. Литвиненко // Рестораторъ. – Київ, 2019. – № 1-2. – С. 36-38.
Пономарев, С.
Шеф-повар: кто он? [Текст] / С. Пономарев // Рестораторъ. – Київ, 2019. – № 1-2. – С. 32-34.
Стародубцева, Е.
Эффективное собеседование и его виды [Текст] / Е. Стародубцева // Рестораторъ. – Київ, 2019. – № 1-2. – С. 40-43.
Трахачев, С.
Распределяем чаевые правильно [Текст] / С. Трахачев // Рестораторъ. – Київ, 2019. – № 1-2. – С. 30-31.
Черная, О.
Штат vs фриланс [Текст] / О. Черная // Рестораторъ. – Київ, 2019. – № 1-2. – С. 27-29.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 1
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'