Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
П32
Пиво. Технології та інновації
[Текст]. № 2-3. – Рівне, 2018. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Березка, Т.
Вплив добавок антиоксидантів на окисні процеси під час приготування пива [Текст] / Т. Березка, О. Чумак, О. Півень // Пиво. Технології та інновації. – Рівне, 2018. – № 2-3. – С. 84-87.
Дубинка, Д.
Крафтова солодовня "Бел-Гер": вікові традиції якості [Текст] / Д. Дубинка // Пиво. Технології та інновації. – Рівне, 2018. – № 2-3. – С. 36-37.
Мелешко, К.
Пиво по-белорусски: побеждай с "Друзьями"! [Текст] / К. Мелешко // Пиво. Технології та інновації. – Рівне, 2018. – № 2-3. – С. 65-67.
Пахаренко-Андерсон, А.
Роль торговельних марок в розвитку крафтового бізнесу [Текст] / А. Пахаренко-Андерсон // Пиво. Технології та інновації. – Рівне, 2018. – № 2-3. – С. 104-105.
Черный, А.
Пивоварения Burdorfer в швейцарской долине Эмменталь [Текст] / А. Черный // Пиво. Технології та інновації. – Рівне, 2018. – № 2-3. – С. 68-70.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 2
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'