Електронний каталог

433
І-74          Інформаційні системи та технології в ресторанному господарстві [Текст] [Текст] : програма / авт.С.В.Мельниченко, І.А.Сененко; КНТЕУ, Каф. готельно - ресторанного та туристичного бізнесу. – 1132/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 12c. – 23,00.

   ОС "бакалавр", галузь знань 18 "Виробництво та технології", спец.- ть 181 "Харчові технології", спеціалізація "Ресторанні технології".


УДК 004.9

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 8





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'