Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
02717
Рестораторъ
[Текст]. № 12. – Київ, 2018. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Топ-13 FOOD & BEVERAGE трендов 2019 [Текст] // Рестораторъ. – Київ, 2018. – № 12. – С. 24-29.
Тренинг: что должен знать и уметь эффективный управляющий, и как пралильно работать с жалобами гостей [Текст] // Рестораторъ. – Київ, 2018. – № 12. – С. 12-13.
Литвиненко, О.
Праздник, который всегда с тобой [Текст] / О. Литвиненко // Рестораторъ. – Київ, 2018. – № 12. – С. 48-53.
Мусатов, А.
Контроль качества в ресторане [Текст] / А. Мусатов // Рестораторъ. – Київ, 2018. – № 12. – С. 44-46.
Помазан, Я.
Кому и зачем нужно громкое открытие? [Текст] / Я. Помазан // Рестораторъ. – Київ, 2018. – № 12. – С. 30-31.
Постоенко, И.
Кальян как важная составляющая прибыли в ресторанноя бизнесе [Текст] / И. Постоенко // Рестораторъ. – Київ, 2018. – № 12. – С. 32-38.
Черная, О.
Маркетинг- стратегия для ресторатора [Текст] / О. Черная // Рестораторъ. – Київ, 2018. – № 12. – С. 40-42.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 1
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'