Електронний каталог

К78          Кравченко, М. Ф.
    Інжиніринг ресторанних технологій [Електронний ресурс] [Текст] : програма / М. Ф. Кравченко, О. О. Васильєва ; кафедра технології і організації ресторанного господарства. – 12-41_18 П. – Київ : КНТЕУ, 2017.

   освітній ступінь «магістр» галузь знань 18 «Виробництво та технології», 24 «Сфера обслуговування» спеціальність 181 «Харчові технології», 241 «Готельно-ресторанна справа» спеціалізація «Ресторанні технології», «Готельна і ресторанна справа»


УДК 640.43

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Bibliometrics 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 0 Завантажень: 0





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'