Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
02717
Рестораторъ
[Текст]. № 11. – Київ, 2018. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
SMM - 10 советов для ресторанов [Текст] // Рестораторъ. – Київ, 2018. – № 11. – С. 34-36.
Коммунальный стол маркетинг или работающий инструмент? [Текст] // Рестораторъ. – Київ, 2018. – № 11. – С. 42-46.
Проектирование бара [Текст] // Рестораторъ. – Київ, 2018. – № 11. – С. 78-79.
Секреты роста ресторанного сервиса [Текст] // Рестораторъ. – Київ, 2018. – № 11. – С. 30-32.
Собственная пивоваоня как источник дохода [Текст] // Рестораторъ. – Київ, 2018. – № 11. – C. 52-53.
Бакулина, В.
Юридическое оформление уличной торговли [Текст] / В. Бакулина // Рестораторъ. – Київ, 2018. – № 11. – С. 64-67.
Литвиненко, О.
Как стать выдающимся официантом: 39 советов [Текст] / О. Литвиненко // Рестораторъ. – Київ, 2018. – № 11. – С. 48-51.
Мусатов, А.
Маркировка продукции. FIFO. Правило ротации [Текст] / А. Мусатов // Рестораторъ. – Київ, 2018. – № 11. – С. 56-58.
Петруха, Т.
Роль менеджера в создании клиентоорентированного бизнеса [Текст] / Т. Петруха // Рестораторъ. – Київ, 2018. – № 11. – С. 60-62.
Роблес, Т.
Я - бренд зачем шеф-повару селф-брендинг, и как его создать [Текст] / Т. Роблес // Рестораторъ. – Київ, 2018. – № 11. – С. 37-41.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'