Електронний каталог

326
О-64          Організація роботи сомельє [Текст] [Текст] : програма / авт.Л.В.Ткаченко, О.П.Вітряк; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1405/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 11 c. – 21,00.

   ОС "бакалавр", галузі знань 18 "Виробництво та технології", 24 "Сфера обслуговування", 073 "Менеджмент", спеціальності 181"Харчові технології", 241 "Готельно - ресторанна справа", 242 "Туризм", 073 "Менеджмент", спеціалізації "Ресторанні технології", "Готельно - ресторанна справа", "Туризм", "Готельний і ресторанний менеджмент", "Туристичний менеджмент".


УДК 658.51

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 9





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'