Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
02717
Рестораторъ
[Текст]. № 10. – Київ, 2018. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Двенадцать психологических приемов для создания эффективного меню [Текст] // Рестораторъ. – Київ, 2018. – № 10. – С. 30-31.
Белецкий, А.
Foodtech - тренды: технологии будущего и реалии настоящего [Текст] / А. Белецкий // Рестораторъ. – Київ, 2018. – № 10. – С. 32-35.
Кащеева, В.
Собственная экотеплица: экономические и маркетинговые выгоды [Текст] / В. Кащеева // Рестораторъ. – Київ, 2018. – № 10. – С. 26-28.
Литвиненко, О.
Первое впечатление как залог успеха [Текст] / О. Литвиненко // Рестораторъ. – Київ, 2018. – № 10. – С. 46-48.
Мусатов, А.
Стандарты рабочих мест [Текст] / А. Мусатов // Рестораторъ. – Київ, 2018. – № 10. – С. 36-38.
Стародубцева, Е.
Сравнительная таблица историков привлечения кандидатов [Текст] / Е. Стародубцева // Рестораторъ. – Київ, 2018. – № 10. – С. 44-45.
Шапошникова, М.
Эффективные каналы коммуникации с гостем [Текст] / М. Шапошникова, Н. Вагнер // Рестораторъ. – Київ, 2018. – № 10. – С. 24-25.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 1
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'