Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Товари і ринки
[Текст]. №2(26). – Київ : КНТЕУ, 2018. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Антонюк, І.
Технологія збитих солодких страв підвищеної біологічної цінності [Текст] / І. Антонюк // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – №2(26). – С. 143-156.
Галиш, В.
Сорбційні властивості шкаралупи кісточок абрикоса [Текст] / В. Галиш, Н. Чикун, Б. Пасальський // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – №2(26). – С. 46-56.
Голуб, Б.
Концепції управління безпечністю харчових продуктів [Текст] / Б. Голуб // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – №2(26). – С. 5-13.
Гончарова, І.
Адсорбційне очищення бюветної води від йонів феруму (III) [Текст] / І. Гончарова, Д. Головко // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – №2(26). – С. 34-45.
Демченко, В.
Оцінка властивостей наповнювачів сумішей для мурування [Текст] / В. Демченко // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – №2(26). – С. 68-77.
Індутний, В.
Критерії оцінки якості ювелірних виробів з нефриту [Текст] / В. Індутний, В. Юнда, К. Піркович // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – №2(26). – С. 98-109.
Калайда, К.
Господарсько-товарознавча оцінка сортів перцю солодкого, районованих а Україні [Текст] / К. Калайда, А. Заболотна, В. Пиркало // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – №2(26). – С. 110-120.
Ланиця, І.
Якість посічених м'ясних виробів [Текст] / І. Ланиця, Л. Гірняк // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – №2(26). – С. 157-164.
Левицька, С.
Прогнозування якості швидкозамороженої капусти броколі [Текст] / С. Левицька, С. Белінська, О. Мороз // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – №2(26). – С. 25-33.
Мережко, Н.
Модифікування паперу на основі небіленої целюлози силоксанами [Текст] / Н. Мережко, К. Осауленко // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – №2(26). – С. 78-88.
Михайлова, Г.
Вимоги до безпечності постільних виробів з об'ємними наповнювачами [Текст] / Г. Михайлова // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – №2(26). – С. 14-24.
Рудавська, Г.
Підвищення антиоксидантної активності відновлених напоїв антистресової дії [Текст] / Г. Рудавська, І. Хахалєва // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – №2(26). – С. 133-142.
Стретович, С.
Оптимізація складу паперу для біолових товарів [Текст] / С. Стретович, Т. Глушкова, В. Комаха // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – №2(26). – С. 88-97.
Чорна, А.
Оптимізація складу істівного покриття для збереження свіжості хлібобулочних виробів [Текст] / А. Чорна // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – №2(26). – С. 120-132.
Чурсіна, Л.
Класифікація технічного текстилю [Текст] / Л. Чурсіна, О. Горач // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – №2(26). – С. 57-67.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
9
9
Статистика використання: Видач: 5
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'