Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Хлебный и кондитерский бизнес/ Хлебный бизнес
[Текст]. № 7. – Київ, 2018. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Об'єм готової продукції - один із основних критеріїв якості хлібобулочних виробів [Текст] // Хлебный и кондитерский бизнес/ Хлебный бизнес. – Київ, 2018. – № 7. – С. 30-31.
Пять тенденций для пекарен в 2018 году [Текст] // Хлебный и кондитерский бизнес/ Хлебный бизнес. – Київ, 2018. – № 7. – С. 32.
Гаврилюк, О. Л.
Дослідження терміну придатності пшеничного хліба [Текст] / О. Л. Гаврилюк, К. В. Золотоверх // Хлебный и кондитерский бизнес/ Хлебный бизнес. – Київ, 2018. – № 7. – С. 26-28.
Соколов, А.
Обзор рынка печенья Украини [Текст] / А. Соколов // Хлебный и кондитерский бизнес/ Хлебный бизнес. – Київ, 2018. – № 7. – С. 16-20.
Танаскова, Н.
Від простого до складного. Здобне печиво [Текст] / Н. Танаскова // Хлебный и кондитерский бизнес/ Хлебный бизнес. – Київ, 2018. – № 7. – С. 22-23.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 4
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'