Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Хлебный и кондитерский бизнес/ Хлебный бизнес
[Текст]. № 6. – Київ, 2018. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Хлібобулочні вироби зниженої вологості: асортимент, тенденції та технологічні рішення [Текст] // Хлебный и кондитерский бизнес/ Хлебный бизнес. – Київ, 2018. – № 6. – С. 28-29.
Гаврилюк, О. Л.
Дослідження терміну придатності пшеничного хліба [Текст] / О. Л. Гаврилюк, К. В. Золотоверх // Хлебный и кондитерский бизнес/ Хлебный бизнес. – Київ, 2018. – № 6. – С. 25-26.
Скибчук, А.
Обзор рынка сухарей и бараночных изделий Украины. 2018 год [Текст] / А. Скибчук // Хлебный и кондитерский бизнес/ Хлебный бизнес. – Київ, 2018. – № 6. – С. 20-23.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 4
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'