Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Хлебный и кондитерский бизнес/ Хлебный бизнес
[Текст]. № 5. – Київ, 2018. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
М'якість та свіжість - основнині характеристики вибору хлібобулочних виробів [Текст] // Хлебный и кондитерский бизнес/ Хлебный бизнес. – Київ, 2018. – № 5. – С. 30-32.
Мокряков, А.
Обзор ринка бисквитных изделий Украины. 2018 год [Текст] / А. Мокряков // Хлебный и кондитерский бизнес/ Хлебный бизнес. – Київ, 2018. – № 5. – С. 18-21.
Оболкіна, В. І.
Мікробіологічна безпечність борошняних кондитерських виробів з подовженим терміном придатності [Текст] / В. І. Оболкіна, Н. В. Олексієнко, І. О. Крапивницька // Хлебный и кондитерский бизнес/ Хлебный бизнес. – Київ, 2018. – № 5. – С. 25-27.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 4
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'