Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Товари і ринки
[Текст]. т.1. № 2 (24). – Київ : КНТЕУ, 2017. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Гніцевич, В.
Кінетика ферментолізу лактози молочної сироватки [Текст] / В. Гніцевич, Н. Чикун, Ю. Гончар // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2017. – т.1, № 2 (24). – С. 97-104.
Кравченко, М.
Структурно-механічні властивості бісквітного тіста з борошном "здоров'я" [Текст] / М. Кравченко, В. Піддубний, О. Романовська // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2017. – т.1, № 2 (24). – С. 86-96.
Мотузка, Ю.
Харчова та енергетична цінність продуктів для спеціальних медичних цілей [Текст] / Ю. Мотузка // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2017. – т.1, № 2 (24). – С. 59-66.
Палієнко, О.
Оцінка морозостійкості керамічної плитки [Текст] / О. Палієнко // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2017. – т.1, № 2 (24). – С. 43-49.
Сидоренко, О.
Споживні властивості жиру акули катран [Текст] / О. Сидоренко, Н. Боліла, С. Шаповал // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2017. – т.1, № 2 (24). – С. 50-58.
Сирохман, І.
Вплив добавок-антиоксидантів на якість жирових начинок вафельних тортів [Текст] / І. Сирохман, Р. Бойдуник // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2017. – т.1, № 2 (24). – С. 77-85.
Федорова, Д.
Безпечність сухих риборослинних напівфабрикатів [Текст] / Д. Федорова // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2017. – т.1, № 2 (24). – С. 5-16.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'