Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
02271
Мясной бизнес
[Текст]. № 3. – Київ, 2018. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Оновные аспекты созревания мяса [Текст] // Мясной бизнес. – Київ, 2018. – № 3. – С. 36-37.
Основні закономірності збереження кольору свіжого м'яса в межах класифікаційних груп [Текст] // Мясной бизнес. – Київ, 2018. – № 3. – С. 33-34.
Широкий ассортимент колбасных WALSRODER оболочек снова в Украине! [Текст] // Мясной бизнес. – Київ, 2018. – № 3. – С. 39-40.
Вербицкий, С. Б.
О качестве свинины с точки зрения теории и практики [Текст] / С. Б. Вербицкий // Мясной бизнес. – Київ, 2018. – № 3. – С. 25-28.
Дорошенко, К.
Зовнішня торгівля м'ясом та м'сною продукцією [Текст] / К. Дорошенко // Мясной бизнес. – Київ, 2018. – № 3. – С. 20-23.
Жарко, А.
Тенденції світового ринку м'яса [Текст] / А. Жарко // Мясной бизнес. – Київ, 2018. – № 3. – С. 16-18.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'