Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Хлебный и кондитерский бизнес/ Хлебный бизнес
[Текст]. № 2. – Київ, 2018. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Інноваційний центр. "Різноманіття великодньої випечки" [Текст] // Хлебный и кондитерский бизнес/ Хлебный бизнес. – Київ, 2018. – № 2. – С. 30-31.
Ситуація на ринке борошна [Текст] // Хлебный и кондитерский бизнес/ Хлебный бизнес. – Київ, 2018. – № 2. – С.10.
Скибчук, А.
Обзор рынка куличей в Украине [Текст] / А. Скибчук // Хлебный и кондитерский бизнес/ Хлебный бизнес. – Київ, 2018. – № 2. – С. 24-26.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 8
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'