Електронний каталог

187
І-62          Інженерна графіка [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до виконання лабораторних занять / авт. Т.В. Савченко, С.В. Хагович; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 512/16(замовл.] 1207/16. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 119c. – 28,00.

   ОКР "бакалавр", галузі знань 0517 "Харчова промисловість та переробка с.-г. продукції", 1401 "Сфера обслуговування", напрями підготовки 051701 "Харчові технології та інженерія", 140101 "Готельно-ресторанна справа", професійні спрямування "Технології в ресторанному господарстві", "Готельно-ресторанна справа"


ББК Ж11

            




Теми документа






Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'